Mozogjon!

Fürdőruha kollekció

A sport jót tesz. Azok a kismamák, akik korábban aktívan sportoltak, terhességük alatt sem mondanak le szívesen a testedzésről - és nem is kell! Bár a versenysport ellenjavalt, ez korántsem jelenti azt, hogy a rendszeres testmozgás veszélyes lenne. Mielőtt folytatná kedvenc sporttevékenységét, feltétlenül kérje ki orvosa tanácsát! A hirtelen, gyors mozdulatokkal járó, valamint a nagyon megerőltető sportok még a terhesség első heteiben, hónapjaiban sem ajánlottak. A terhesség előrehaladtával a mozgásigény általában csökken, a speciális terhestornát azonban végezze rendszeresen és ússzon! Ezzel nemcsak kondícióját erősíti és megőrzi alakját, de hangulatára is pozitívan hat.

A terhesség alatti sportokhoz elengedhetetlen a terhességi melltartó viselése, amely tökéletes tartást biztosít a megnövekedett mellnek.

Úszás "kettesben" ...
A terhesség alatt az úszás a legjobb sport. A víz felhajtóereje könnyebbé teszi a testet, a mozdulatok kevésbé fárasztóak.
Ezáltal az izületek, végtagok, a gerincoszlop és az izomzat tehermentesül.
A vér áramlása javul, a vérkeringés stabilizálódik és a légzés mélyebbé válik.
Az úszás nemcsak egy nagyszerű sport, de remek lehetőség új kapcsolatok teremtésére is. A kismamák kicserélhetik élményeiket, ötleteket adhatnak egymásnak, sőt segíthetik is egymást nemcsak a terhességük idején, de a szülés után is.
Nagyon fontos azonban, hogy minden esetben kérje ki orvosa tanácsát, és kérdezze meg, engedélyezi-e az Ön számára az úszást, milyen gyakorisággal és mennyi ideig!

Az úszáshoz speciális kismama fürdőruha szükséges, amely tökéletesen testhez simul és követi az alak változásait. Teljes mozgásszabadságot biztosít mind az úszás, mind a terhestorna alkalmával, ugyanakkor megadja a szükséges tartást. Hogy mindezeken túlmenően még divatos és csinos is, ez fontos szempont.

Hogy melyik Anita modellt választja, azt Ön dönti el, a kiváló minőséget a gyártó szavatolja. Az Anita márkanév mind minőségileg, mind esztétikailag világszínvonalat képvisel. Kérjen tanácsot speciális kismama szaküzletben! Keresse az Anita márkajelzést és érezze a különbséget!